dissabte, 29 de setembre del 2007

Estanislau Verdet

Ahir vaig asistir al concert d´Estanislau Verdet, un pla alternatiu patrocinat per elforat.net que sempre va bé. Aquests tius estan sonats, fan cançons i cançons, unes més divertides i altres encara ho són més, i entre cançó i cançó fan xerrera i bromes amb complicitat amb el públic. Es podría dir, i que em perdonin si m´equivoco, que son cosins germans dels Antónia Font, sobretot a l´hora de utilitzar el nostre idioma per fer cançons catxondes amb vocabulari rebuscat.

Em va agradar el moviment que abanderen i a la vegada rebutjen, el lletgisme que jo aplicaría a un munt de gent que cónec, que critíquen els guays/moderns i ells són els que més.

Per acabar la resenya (xD) i contribuir a la expansió d´aquesta gent us deixo amb el vídeo de la seva cançó més aplaudida, que per molt que els pesi es la única que no es seva.

Llef!

4 comentaris:

angel ha dit...

coño!

justo ayer estube mirando la web del estanislau este... y vi que hacía un concierto en glorias y digo... bah el tete no irá a este fijo xDDDDD

me kedao a cuadros xD

Estanislau Verdet ha dit...

Moltes gràcies per venir!
i moltes gràcies per la promoció!

Va ser tot un plaer actuar per vostè (tota la resta eren actors i extres contractats per el Sergi del Forat.net)

Esperem que vingui algun altre dia a fer d'extra per el concert que li fem a algú altre.

david alandí ha dit...

ajajajjajaj un plaer!!!

Anònim ha dit...

M'arruïnaré si cada cop que hem de descobrir en Verdet i els Cantimplores a un nouvingut hem de muntar aquest sidral. Haurem de vernissar la web d'anuncis de Google, al final x'D

Una abraçada a tots dos, srs.verdet i TSH.